30 maj 2010

madness.

ojoj, det vore ju fel att inte säga att jag mår som jag förtjänar. mötte upp malm igår kväll och hamnade på sapla dit al, och även kalle, kom efter en stund. det dracks öl och sen gick vi rakt över gatan där linda spelade skivor. efter det var vi helt plötsligt hemma hos al och lyssnade på broder daniel och annat poppigt. kvällen slutar inte där utan jag och malm lämnar al och är helt plötsligt hemma hos victor. ojoj, jag tog några klunkar öl och ramlade sen hemåt. idag har jag mest sovit och tyckt synd om mig själv som inte har mycket till ölsinne kvar. men fan vad kul vi hade igår. tack tack.

29 maj 2010

switch the radio on.

satan vad seg jag är. nyss hemkommen från en kväll med mat på vespa, satc2 på royal och öl på möllan. hade planer på att vara ute lääänge ikväll men varken peppen eller humöret ville vara med mig. nåväl, det var en bra kväl i bra sällskap. nu blir det skönhetssömn och förhoppningsvis så blir morgondagens kväll bra den med. natti.

28 maj 2010

growing old.

då var man på väg till lund för möte. ansvarsfullt och bra. sen blir det att åka tillbaka till kontoret. jag är trött, som vanligt, och är lite fånigt glad över att det är helg. blabla.

23 maj 2010

oldfashioned ideas.

lyckades bara ta bilder på oldfashioned ideas då de spelade på klubb pogo. bra spelning.

the pre-party.

ojojoj, vad kul det var igår. grillade på als gård och hängde med fina människor. en minst sagt lyckad förfest men på tok för mycket alkohol. klubb pogo var också jävligt bra tills jag spydde och sen ramlade hemåt. satan i gatan vad bakis man är idag och söndagsångesten är väldigt påtaglig, men värt, ja det är det.

22 maj 2010

wonderful days.

här är mitt nya fina teakbord. nu fattas bara soffan som borde komma om sisådär 1,5 vecka. sen ska jag köpa mig en ryamatta också. sen efter det är ni hjärtligt välkomna hit.

razors in the night.

ikväll blir det klubb pogo. punkt slut.

21 maj 2010

sidewalking.

kvällens mission blir att ta sig ut på promenad. tråkigt nog är det fredag vilket betyder människor. föredrar en tyst och mörk stad. vi får se.

fucked up.

den här dagen har i majoritet varit ett rent jävla helvete. några små ljusa stunder men mest fittjobbigtjävlahelvete. ja, jag är bitter som fan och tänker fortsätta vara det. jag måste/borde rycka upp mig, men just nu orkar jag fan inte.

20 maj 2010

drinking wine.

dricker viiiiin hemma hos linda. mycket bra. och så har jag införskaffat mig ett soffbord idag. halle!

19 maj 2010

when tomorrow comes.

detta är vad jag ska fördriva tiden med ikväll. och så nya numret av antik&auktion. och baileys.

18 maj 2010

the sun is shining.

ja, men äntligen... trodde att det stora apelsinen på himlen hade slocknat helt men icke. jag gillar sol, värme och allt det där, speciellt nu efter den långa vintern och de höstlika dagarna som helt hade förbannat malmö. den här dagen får fyra hurra av fem möjliga.

17 maj 2010

...

herregud... de senaste 24h har inte alls varit särskilt kul. sov inte särskilt mycket förra natten, stressade relativt nyvaken till jobbet och har varit lite upp och ner sen dess. varit kort i tonen, bitsk och som vanligt när jag är trött och nere så vill jag helst gråta lite emellanåt. behöver inte vara över nåt speciellt, att jag gråter alltså, men ibland kan någon liten skitsak trigga det. jag gillar det inte alls men det är mitt sätt att säga ifrån, att något är lite mindre bra - fysiskt eller psykiskt. och nu var det ju just det här med sömn, eller snarare bristen av sömn... roten till allt ont i mitt liv, med en liten släng av överdrift. ska bli bättre på att rannsaka mitt liv och försöka städa bort eller iaf kontrollera de sidor av mig som är mindre roliga. så nu är mitt första mål till ett drägligare liv att sova x antal timmar/natt och köpa mörkläggningsgardiner för den här ständiga tröttheten går just nu ut över allt. nästa steg är att sluta stressa och börja koppla av, men det tar vi någon annan gång. s'long.

my eyes are almost dead.

jag är så... trött. utan ork. ge mig sommar, ge mig värme.

16 maj 2010

whip it.

kollade på filmen whip it tidigare. förutom att landon pigg var snygg som vanligt så blev jag återigen sugen på det här med roller derby. tror det skulle kunna vara något för mig men aldrig förstått riktigt att det fanns i sverige förrän för ett tag sedan. kanske dags att kolla över det lite närmre... behöver ju ett fritidsintresse, som sagt.

doing the laundry.

idag har jag hunnit tvätta. gött.

15 maj 2010

cherry shaped.

baileys mint och körsbärsformade isbitar. ja, såhär kul har jag.

kitchen.

hämtat ut det jag tidigare beställde från miss smith. grillvante och grytlapp. känns som om köket har potential att bli väldigt fint och funderar på om man skulle ha en ljusblå fondvägg längst in. lite färg behövs verkligen. nåväl, det får beslutas en annan dag... nu blir det baileys och smörgås.

on the other side.

jag orkar inte se efter vilken nyans av grått som himlen intagit idag. lika bra att ligga kvar i sängen en stund till och vänta på bättre tider.

14 maj 2010

sweet dreams.

ja, men godnatt då. fy helvete vad trött jag är.

back to black.

det blev subway som fick stå för matlagningen ikväll. uhuuu, mätt, trött och tämligen uttråkad. som vanligt är jag för trött för att göra något och ligger därför och slappar i sängen. ja, allt är som vanligt och orkar inte heller göra något åt det. iaf inte ikväll, men kanske imorrn?

living in a fast food bag.

jag försöker bestämma vad jag ska käka ikväll... sjukt tråkigt med snabbmat men något annat orkar jag nog inte ta mig för. frågan är då bara vad som ska inhandlas. hamburgare? falafel? hmpf. återstår att se... annars verkar det bli en lugn kväll för mig. har inte riktigt orken att ta mig för något och tänker nog därför bara dega. mja mja...

rebellion.

igår bokade jag hotell så nu har jag boende fixat till blackpool-resan. uuuuunderbart. visst, det är typ tre månader kvar men det känns sjukt gött att både ha flyg och boende fixat. rebellion kommer bli helt galet bra.

you've got something to show.

äääääääntligen kan man beställa damplagg på mercs hemsida. som jag väntat... kanske inget jag prioriterar just nu då pengarna går till inredning men självklart ska jag hålla koll och kanske unna mig något plagg då kontot är lite mer påfyllt.

13 maj 2010

all they ever wanted.

underbart med ledig dag. fått sova ut skapligt länge, käkat god frukost och sen fördrivit tid på stan. orkade t.o.m. prova några par jeans idag, vilket inte händer allt för ofta. dock blev det inget köpt då jag alltid lyckas hitta fel på allt vad passform heter eller så faller det på blandningen av material. kräsen. sen efter att jag kom hem har jag vilat lite och snart blir det film med kärleken.

imorrn är det jobb, även om man hade velat vara ledig, och efter det är det återigen dags för ledighet. planer har jag inga förutom tvättiden på söndag. den som känner för kaffe/öl/häng kan ju höra av sig.

12 maj 2010

all out attack.


för att fira halvdagen på jobbet och det omtalade soffinköpet så fick neville snällt följa med hem till mig idag. köpt på popolino, i vanlig ordning.

ikväll vet jag inte alls vad som händer. morgondagens ledighet får mig att inte vilja sitta hemma denna kväll. vad händer, mitt kära malmö? vad händer?

10 maj 2010

g'night.

first bird.

om två timmar slutar jag jobba för dagen och då blir det mys. sen efter det ska det drickas smoothie och kollas på svt play. har man ingen tv får man snällt kolla på mobilen och svt verkar vara de enda som fattat problematiken med att enbart ha en mobil att kolla på. och nej, min kära mac har gått i graven så jag har inget, förutom min mobil... jag behöver en ny mac och lite mer pengar så jag kan köpa den tv jag hittat. nä, nu måste jag jobba

09 maj 2010

smooooooth.

smoothie är mitt nya beroende. tur nog har jag fått en blender så att det bara går på några sekunder. nu ska jag fortsätta på dagens kombo vilken består av banan, kiwi, hallon, blåbär och mjölk. gott.

i can see clearly now.

ja, då har man en ny adress då. bor mitt i smeten och gillar det starkt.

imorse blev det smoothiefrukost och slappande i sängen. min dag kommer bestå av shopping till lägenheten och sen jävlar ska soffan beställas.

07 maj 2010

what if i...

dricker öl och varvar det med mousserande vin. måste snart sova för imorrn bär det av till malmö igen och avresan beräknas bli tidig. skönt nog slipper jag tågresa tillbaka då pappa kör bil ner. hurra.

the train won't stop.

sitter på ett tåg. mår illa. har huvudvärk. toppen!

05 maj 2010

it won't be a mistake.

ja, här är soffan som snart ska införskaffas. leveransklar v 22, men den som väntar på något gott... finns dock mycket mer som står på inköpslistan men får snällt prioritera på bästa sätt.

you know what i mean.

ojoj, är helt slut. kändes inte som om jag sov något alls i natt och är därför väldigt trött. slutade dock tidigt på jobbet och gick hem direkt och slängde mig i sängen. sen blev det lite ärenden på stan, bl.a. besök på bolagret där jag provsuttit soffan som ska inhandlas i dagarna. den är helt fantastiskt fin.

kvällen har varit väldigt lugn och kommer fortsätta i samma takt. mer än så orkar jag inte.

03 maj 2010

sleepyhead.

jag är helt stört trött. bara elva veckor kvar till semester. hmpf.

02 maj 2010

walpurgis night.

valborg var fin. åt middag hemma hos victor och där satt vi också större delen av kvällen, drack gott och hade det väldans fint. sen framåt midnatt så ramlade jag hemåt och sov. resten av helgen har mest varit lugn. kollat på film, ätit choklad och druckit druvjuice. jo, jag tackar.

missing words.

idag är det pauline black och the selecter som får stå för musiken. klockrent.