26 december 2008

my hands are shaky and my knees are weak.

juldagen; ulricehamn, jag blev full , jag dansade mig varm och träffade alla mina barndomskärlekar. & jag kommer leva på gårdagens komplimanger i några år framöver. en helt klart lyckad kväll.

translation: became pretty drunk yesterday. i was dancing and met all of my childhood crushes. i'm satisfied with yesterday night in my childhood town.

21 december 2008

blue christmas.

jag är hemma hos far och har nu avklarat ett av fyra julfiranden. blev en lång kväll igår med paketöppning, öl och mys. nu är jag mest trött och röksugen. ska ta mig en kopp te och sätta mig ute med en cig. sen får det bli packning för att sen dra vidare till mor för årets andra julfirande.


translation: i'm home at my fathers place. celebrated pre-christmas yesterday and will celebrate with mom tonight. tired.

17 december 2008

i was mistaken.

det regnar ute, jag vill inte gå hem i regn. ännu värre är att en i skolhelvetet precis undrade om jag hette bodil för ja, det hade hon fått för sig. nej, det gör jag inte. jag orkade inte bli tvär mot henne mer än att jag höjde på ögonbrynen och skakade på huvudet. hade gärna velat kasta en lussebulle på henne, hårt som satan och skrika att nej, så heter jag verkligen inte. lussebullarna som bakades igår ligger hemma och jag är faktiskt ganska snäll och håller därför mitt agg inom mig. jag går nog hem i regnet ändå och kollar på sweeney todd. skönt att se en kille som kan få ut sitt agg på riktigt.


translation: it's raining outside and i don't want to walk home in that weather. i don't have the energy to translate more than that. bye.

15 december 2008

welcome to the house of fun.

här kommer lite bilder från club shortcut som hade premiär på stars 'n bars här i göteborg i fredags. mycket bra musik, mycket öl och mycket fina människor. mycket bra!

translation: here's some pics from club shortcut which had premiere last friday. an awesome night with lots of great music, beer and good looking people.

12 december 2008

10 december 2008

how to bend not break the rules.

idag är en sådan dag då jag bara vill dö. det är väl kanske att ta i en aning, men jag är sjuk som en.. nej, jag vet inte vad mer än att det är otroligt synd om mig. jag kommer sitta hemma hela kvällen med en påse chips och en cola light. det är jag fan värd.

20 dagar kvar till sthlm. peppen är ett faktum.


translation: i'm pretty ill. hope you're feeling pity for me.
anyway, 20 days left until my trip to stockholm.

05 december 2008

in the city.

jag åker till jkpg om några få timmar. julfesten hos min syster och hennes sambo är dock inte förrän imorrn men det ska bli lite mys ikväll och även filmtittande. kommer hem på söndag. s'long.

translation: i am going to jönköping today, will be back on sunday. bye.

01 december 2008

i never saw you.

suttit och brainstormat om frågeställningar idag till våra uppsatser. jag är inte ett dugg klokare eller kanske rättare sagt ännu mer förvirrad. det jag till en början hade tänkt skriva om är på tok för stort eller för invecklat så nu är det dags för mig att tänka om. en himla balansgång när det kommer till en frågeställning - antingen är det för stort eller för enkelspårigt. bah!


translation: been sitting all day long, more or less, with brain storming around what kind of questioning i want for my big essay. confusing.