29 oktober 2008

the back of your hand.

jag drar hem till gbg om några timmar. måste säga att det varit underbart skönt att vara hemma hos först far och sedan hos mor, men nu kallar västkusten på mig. direkt när jag kommer fram imorrn ska helen rulla håret på mig. kommer somna i frisörstolen.. inte känt mig såhär trött på evigheter, och för att inte förvärra situationen så går jag nu och lägger mig. s'long & g'night.


translation: going home to gothenburg in a couple of hours. it's been wonderful visiting dad and mom but the swedish west coast wants me back. first thing to do in my home town tomorrow is getting my hair curled up by helen. now, time for bed. g'night.

28 oktober 2008

i wink and give her a smile.

sovit toklänge idag och känner mig inte alls utvilad, snarare tröttare. sitter och försöker sätta upp lite mål eller kanske delmål i livet. saker och ting ändras för varje dag men det finns nu tre saker som jag längtar så otroligt till då de någon dag uppfylls. dags att spara pengar.


translation: today i've been sleeping more than usual. right now i'm trying to set up some goals i want to achieve - can't wait when it becomes reality.

where you can't follow.

halvsovit framför diverse olika tv-serier ikväll och även fortsatt med mitt rosédrickande. tror bestämt att det gör själen gott. och på tal om något helt annat så var det något som slog mig precis, att sommaren känns fruktansvärt avlägsen. det gör själen ont så därför fortsätter jag med vinet fram till maj månad.


translation: been sleeping, more or less, fronting the tele and also been drinking some wine. alcohol makes my soul rather good. and i want summer right now! it hurts so bad that it's just october so i will drink until may, cus it makes me feel happier.

27 oktober 2008

missfit.

jag ska försöka mig på mindre översättningar av kommande blogginlägg, precis som alla andra gör nu för tiden. kanske är det uppskattat, vad vet jag.


translation: i'll try to translate my forthcoming blog posts. it might be appreciated, maybe not.

what did love ever do to you.

sitter och lyssnar på fin musik, dricker mineralvatten och hoppas på att mor köper med sig ett wienerbröd eller två till mig efter jobbet. jag behöver sötsaker i väldigt stor skala idag känner jag. annars har jag nu bokat tåg tur&retur åt mig och beckylee. om lite mer än två veckor drar vi till sthlm för workshop i burlesk. himla fint alltså.

26 oktober 2008

hitchcock starlet.

hemma i ulricehamn sedan igår. åkte hem till far efter gårdagens jobb och nu är jag hos mor. avkoppling, rosé och tv-tittande. stannar till tisdag skulle jag tro, eller onsdag morgon. trött efter en stressig men lyckad helg så det där med att varva ner kommer väl till pass och inte en tanke på skolan för ett tag. ja, men helgen.. fredagens kväll var fantastisk med ett besök på bästa klubben, 7sins. buckshots och fatboy spelade och jag och charlotta fuldansade så till den milda grad. bästa utekvällen på länge.

nu ska jag lägga mig i soffan, slökolla på csi och dricka ännu mer rosé.

23 oktober 2008

a zombified closed community.

som alla andra dagar så sitter jag i skolan och hänger. dricker lite kaffe emellanåt och ibland tar jag mig ut för att röka en cig då jag inte sitter på lektion. idag har jag lärt mig allt jag behöver veta om fox news - den alltför vridna republikanska tv-kanalen som ber alla att hålla käft som inte håller med deras åsikter. en väldigt skrattretande hemsk verklighet.


ikväll ska jag få håret färgat av min fina helen. att låsa mitt röda pigment är precis det jag behöver efter ett antal färgningar där mitt röda efter några tvättar blir till en dassig grisrosa färg ut i de slitna topparna. tills dess ska jag tråna efter lite fina klänningar och lyssna på bra musik.

22 oktober 2008

going for a ride.

jag sitter fortfarande kvar i skolan, lyssnar fortfarande på horrorpops och som alltid tänker jag på de mest obskyra och onödiga saker i världen. jag har alltid varit en person som tänker på tok för mycket för att det sedan ska leda till att jag glömmer att uppfatta vad som händer just nu då jag istället fokuserar på det förflutna och det som komma skall. jag är, som ni förstår, medveten om det men hänger upp mig på saker som sakta äter upp mig inifrån och ut - utan att egentligen kunna göra något åt det.

to walk the night.


denna fina bok är nu min sedan två dagar tillbaka. den gör sig fin som både utsmyckning på min byrå och även helt underbar att bläddra i och inspireras till nytt pyssel. josefin ekman har gjort den finaste boken på länge, och eftersom jag är så väldigt kräsen när det kommer till böcker så säger det en hel del..

20 oktober 2008

true love.

jag saknar mina syskon, ständigt. tror inte riktigt de vet hur mycket jag vill att vi ska bo närmre varandra. jimmy & jenny, ni är bäst.


(jenny, är du nöjd över att få vara med i min blogg nu??)

10 oktober 2008

kiss me now!

har så mycket planer och projekt som jag vill ta tag i, vet dock inte om tiden finns. mycket jag vill förverkliga, helst nu på en gång, men orken finns inte riktigt där heller. ska snart bege mig hemåt och fixa mitt hår, mest för skojs skull. behöver åka in till staden också och köpa månadskort.. känns ganska oinspirerande dock.. jag behöver fler timmar på mitt dygn eller kanske lite mer fokus så jag hinner med allt. ge mig tid.

05 oktober 2008

honey, i'm home.



solglasögon - glitter
baddräkt - esther williams

ja, jag är hemma nu. haft det så sjukt bra med sol, shopping, underbar mat och fantastiska drinkar. vill tillbaka mer än något annat, speciellt till nice, rom och neapel. den här resan har fått mig att tänka om en hel del och jag känner att jag har väldigt mycket att ta tag i nu.. för att sammanfatta veckan: UNDERBART!