30 november 2007

we're covered by the sacred fire.

innan idag ville jag helst slå sönder något, men nu.. efter en kram mår jag lite bättre. det finns så mycket frustration och desperation inom mig och denna fredag fick en dålig start. tycker inte om antaganden och korta toner. ibland behöver jag bara lite förståelse eller ett "okej" istället för sms som gör att jag grinar dagen igenom. men ja, som sagt så mår jag lite bättre nu. jag kämpar vidare med vetskapen om att du bryr dig och är orolig.. tack.

28 november 2007

come to an end.



jag funderar. undrar om det kommande året, 2008, för med sig något bra. kommer allt bli bra då?


illustration: hope gangloff

27 november 2007

no heaven.

jag kan sammanfatta denna dag med ett ord - ovärd. vaknade i god tid och var sjukt pigg och trodde att detta skulle bli en av de bästa dagarna på länge, för att sedan springa till en buss som aldrig kom. då jag är beroende av att just den bussen kommer i tid för mitt byte till en annan buss så fick det bli taxi till skolan ist. jag ville trots allt inte komma försent.. väl framme i lektionssalen så visar det sig att lektionen inte blir av och nästa lektion skulle inte börja förrän fyra timmar senare. fördrev tiden i en soffa med några klasskamrater och pratade mest om ingenting. lektionen efter lunch var inte särskilt givande och efter det fick jag äntligen åka hem. nu sitter jag med huvudvärk och är frusen, och därför kommer jag sitta hemma denna kväll och tycka synd om mig själv. ostkvällen skjuts upp.

illustration: lovisa burfitt

21 november 2007

she's got the old fool gold.

nyss kommit hem från frisören. klippte mig hos en helt galet rolig brud och vi pratade om allt mellan himmel och jord och om den stora frågan "varför ingen vill ha oss". haha. jag har nu väldigt kort hår och bilder kommer inom kort. håll till godo.

20 november 2007

i'll find you.

ja, jag är besatt.
agyness (eller gayness som google föreslår) är min älskling.


foto: nymag.com

something sends me to sleep.

jag tycker om att drömma mig bort, ibland. i natt, innan jag somnade, ägnade jag många tankar åt vad jag skulle göra om jag vann x antal miljoner alt. tjänat ihop dem själv. tror jag måste skriva ihop en lista så jag vet precis vad som ska göras när detta händer. jag älskar att skriva listor och jag får väl kanske skylla på rob gordon. ibland måste jag få fly verkligheten.

18 november 2007

on off.

jag börjar tycka om tv4+. igår visades elisabeth och idag pretty in pink.

hidden place.

herregud, mina cig är slut och det känns som om domedagen närmar sig.


edit: min dag är räddad.

16 november 2007

these days.

ibland kommer verkligheten ikapp och jag får problem med andningen. klarar inte se på tv då allt handlar om kärlek och relationer och jag vill bara skrika ut att det inte är okej, att det finns de som har krossat hjärta och inte klarar att se sådant. ni hade skrattat åt mig om ni visste vilka serier och avsnitt jag gråtit till, de avsnitt som jag tidigare skrattade åt. inget är sig likt i mitt liv längre och helt ärligt så vet jag ingenting. allt är ett stort svart hål och jag har inget, absolut inget, att fylla det med. jag är tom.

och nej, det blev inget stockholm för mig denna helg. låg vaken inatt och hyperventilerade, ville mest spy och skrika. ren ångest över att åka någonstans. folk säger att jag behöver komma bort, men det är det minsta jag behöver just nu.

15 november 2007

la valse des monstres.

okej, jag har hunnit med en del idag..
  • tillbringat förmiddagen med en analog kamera. resultat kommer.. någon gång
  • sett andra delen på svt's dokumentär om vladimir putin
  • shoppat armband, hårasseccoar och klänning på hm, varav den sistnämnda ska lämnas tillbaka
  • umgåtts med mina favorittvillingar; linda & sofie
nu sitter jag i soffan och väntar på te. imorrn ska jag först på bio och sedan åker jag till sthlm.

13 november 2007

lay lady lay.

mens, vem fan kom på den smarta idén att ge oss brudar detta? nackskott.

10 november 2007

100 years of fashion illustration.

ja, efter många om och men så har jag nu hämtat 100 years of fashion illustration som jag beställde för ett bra tag sedan. det är cally blackman som står för denna bok och har samlat modeillustrationer från 1900 och framåt ur bla vogue och harper's bazaar. på sidan 370 - 371 så visas två illustrationer av liselotte watkins som är en av två svenskar som bidrar med sina verk. jag lovar, den är verkligen värd varje krona. mer om denna underbara bok hittar ni här och här .

06 november 2007

i need somebody.

mouthwash.

sitter hemma i soffan och knaprar alvedon. halsont så till den djävulska grad och tandvärken gör inte saken bättre. glad att jag nu efter några vakna timmar kan öppna munnen så pass mycket utan smärta att jag kan äta lite. vad har jag gjort för att förtjäna det här? önskar så att jag var resistant mot allt vad virus och bakterier heter och att mina visdomständer slutar jävlas med mig. jag är på krigsstigen.

03 november 2007

ingenting.

jag orkar inte vara aktiv här just nu. återkommer när allt känns.. mindre jobbigt.